KFC

Tagi:
jedzenierestauracjarestauracje
 Zastanawia Cię, dlaczego smak kurczaków z KFC jest tak wyjątkowy i niepowtarzalny? Dlaczego żadne inne kurczaki nie mogą się z nimi równać?
Nasza historia zaczęła się od pasji gotowania. Od przekonania, że tam gdzie w grę wchodzi smak, nie ma miejsca na kompromisy. Właśnie tym kierował się Harland Sanders, gdy w 1930 roku otwierał swoją pierwszą restaurację w Kentucky w USA.
Pasja gotowania doprowadziła go do niezwykłego odkrycia. Po 10-ciu latach poszukiwań i kulinarnych eksperymentów, stworzył wyjątkową KOMBINACJĘ 11 ZIÓŁ I PRZYPRAW. To właśnie dzięki niej smak przyrządzanych przez niego kurczaków stał się sławny, najpierw wśród podróżnych odwiedzających jego restaurację, a później na całym świecie.
Dziś działa ponad 16.000 restauracji KFC w 109 krajach, z czego 157 w Polsce.
We wszystkich restauracjach kierujemy się zasadami przyrządzania kurczaka stworzonymi ponad 70 lat temu przez Colonela Sandersa. Po pierwsze: ŚWIEŻE KURCZAKI dostarczane do restauracji kilka razy w tygodniu. Po drugie: kurczaki panierowane tuż przed podaniem, przygotowywane zgodnie z recepturą, której skład jest jedną z najcenniejszych tajemnic na świecie. Naszą zasadą jest, że dobre składniki to podstawa dobrego smaku, dlatego współpracujemy wyłącznie z najlepszymi lokalnymi dostawcami.
Świat wokół nas zmienia się każdego dnia, ale nasza sekretna panierka i zasady przyrządzania kurczaka pozostają takie same. Właśnie dlatego nasze kurczaki mają taki wyjątkowy, niepowtarzalny smak.

Poziom

3

Lokal

313

Zobacz na planie

Godziny otwarcia

Pon-pt:
09:00-22:30
Sobota:
09:00-22:30
Niedziela:
09:00-22:00

Kontakt

Telefon:
713 861 583

Magazyn Złotych Tarasów

Już jest! Nowe wydanie magazynu Złote Tarasy. 

Sprawdźcie sami, co przygotowała redakcja naszego magazynu!

Jak dojechać

Godziny otwarcia
Poniedziałek - sobota  9:00 - 22:00
Niedziela  9:00 - 21:00

Promocje

Codzienna dawka najnowszych promocji w Złotych Tarasach. Kliknij i przeglądaj. Oferty specjalne czekają na Ciebie.