Tło galerii

North Fish

Poziom 3
Lokal 307
Godziny otwarcia

Pn - Pt: 9:00 - 22:00

Sobota: 9:00 - 22:00

Niedziela: 9:00 - 21:00

North Fish

Poziom 3
Lokal 307
Godziny otwarcia

Pn - Pt: 9:00 - 22:00

Sobota: 9:00 - 22:00

Niedziela: 9:00 - 21:00

OFERTA „ŚWIĘTA” W RESTAURACJACH NORTH FISH

Cynamon, pomarańcze, mroźne wieczory – magię Świąt można wyczuć z daleka! Podczas gdy temperatura za oknem spada, restauracje North Fish wkraczają w świąteczną atmosferę rozpoczynając kampanię „Święta”.

 

Nowe menu zostało wzbogacone, aż o sześć wyjątkowych pozycji smakowych. Poznajmy świątecznych bohaterów:

– Łosoś po góralsku (stek formowany z oryginalnego łososia norweskiego z serem wędzonym i żurawiną),

– Sandacz w panierce cytrynowej (filet z sandacza przygotowywany w delikatnej panierce z cytrynową nutą),

– TeGløgg (zimowy napój korzenny z cynamonem, kardamonem, goździkami, herbatą, czarną porzeczką i pomarańczą, inspirowany tradycyjnym norweskim napojem Gløgg),

– Lemoniada pomarańczowo – imbirowa (intensywna w smaku lemoniada z pomarańczami o lekko rozgrzewającej imbirowej nucie),

– Kanelbolle (inspirowane tradycyjnym skandynawskim wypiekiem – ciastko cynamonowe),

– Panna Cotta z żurawiną (mleczny deser z żurawiną)

OFERTA „ŚWIĘTA” W RESTAURACJACH NORTH FISH

Cynamon, pomarańcze, mroźne wieczory – magię Świąt można wyczuć z daleka! Podczas gdy temperatura za oknem spada, restauracje North Fish wkraczają w świąteczną atmosferę rozpoczynając kampanię „Święta”.

 

Nowe menu zostało wzbogacone, aż o sześć wyjątkowych pozycji smakowych. Poznajmy świątecznych bohaterów:

– Łosoś po góralsku (stek formowany z oryginalnego łososia norweskiego z serem wędzonym i żurawiną),

– Sandacz w panierce cytrynowej (filet z sandacza przygotowywany w delikatnej panierce z cytrynową nutą),

– TeGløgg (zimowy napój korzenny z cynamonem, kardamonem, goździkami, herbatą, czarną porzeczką i pomarańczą, inspirowany tradycyjnym norweskim napojem Gløgg),

– Lemoniada pomarańczowo – imbirowa (intensywna w smaku lemoniada z pomarańczami o lekko rozgrzewającej imbirowej nucie),

– Kanelbolle (inspirowane tradycyjnym skandynawskim wypiekiem – ciastko cynamonowe),

– Panna Cotta z żurawiną (mleczny deser z żurawiną)

Poziom 3

317318319312313320311314309308307304305302303301