OFERTA „ŚWIĘTA” W RESTAURACJACH NORTH FISH
Cynamon, pomarańcze, mroźne wieczory – magię Świąt można wyczuć z daleka! Podczas gdy temperatura za oknem spada, restauracje North Fish wkraczają w świąteczną atmosferę rozpoczynając kampanię „Święta”.
Nowe menu zostało wzbogacone, aż o sześć wyjątkowych pozycji smakowych. Poznajmy świątecznych bohaterów:
– Łosoś po góralsku (stek formowany z oryginalnego łososia norweskiego z serem wędzonym i żurawiną),
– Sandacz w panierce cytrynowej (filet z sandacza przygotowywany w delikatnej panierce z cytrynową nutą),
– TeGløgg (zimowy napój korzenny z cynamonem, kardamonem, goździkami, herbatą, czarną porzeczką i pomarańczą, inspirowany tradycyjnym norweskim napojem Gløgg),
– Lemoniada pomarańczowo – imbirowa (intensywna w smaku lemoniada z pomarańczami o lekko rozgrzewającej imbirowej nucie),
– Kanelbolle (inspirowane tradycyjnym skandynawskim wypiekiem – ciastko cynamonowe),
– Panna Cotta z żurawiną (mleczny deser z żurawiną)
OFERTA „ŚWIĘTA” W RESTAURACJACH NORTH FISH
Cynamon, pomarańcze, mroźne wieczory – magię Świąt można wyczuć z daleka! Podczas gdy temperatura za oknem spada, restauracje North Fish wkraczają w świąteczną atmosferę rozpoczynając kampanię „Święta”.
Nowe menu zostało wzbogacone, aż o sześć wyjątkowych pozycji smakowych. Poznajmy świątecznych bohaterów:
– Łosoś po góralsku (stek formowany z oryginalnego łososia norweskiego z serem wędzonym i żurawiną),
– Sandacz w panierce cytrynowej (filet z sandacza przygotowywany w delikatnej panierce z cytrynową nutą),
– TeGløgg (zimowy napój korzenny z cynamonem, kardamonem, goździkami, herbatą, czarną porzeczką i pomarańczą, inspirowany tradycyjnym norweskim napojem Gløgg),
– Lemoniada pomarańczowo – imbirowa (intensywna w smaku lemoniada z pomarańczami o lekko rozgrzewającej imbirowej nucie),
– Kanelbolle (inspirowane tradycyjnym skandynawskim wypiekiem – ciastko cynamonowe),
– Panna Cotta z żurawiną (mleczny deser z żurawiną)